Kunstformidler

Jeg er oppvokst i kunstnermiljø på Nesodden og jeg har utdannelse innen foto, video og webdesign. Jeg jobber som kunstformidler i norskkunst.no og formidler bilder til næringslivet og private hjem. Jeg tar gjerne et uforpliktende møte hos Dem for å planlegge riktig utsmykking for å tilfredsstille Deres behov. Norsk kunst installerer og monterer bilder på stedet.

Vennlig hilsen Max Mortensen

Ta kontakt på telefon : +47 90160070
Send e-post : max@norskkunst.no 

Foto: Erling Okkenhaug

Kunstformidler

Jeg er oppvokst i kunstnermiljø på Nesodden og jeg har utdannelse innen foto, video og webdesign. Jeg jobber som kunstformidler i norskkunst.no og formidler bilder til næringslivet og private hjem. Jeg tar gjerne et uforpliktende møte hos Dem for å planlegge riktig utsmykking for å tilfredsstille Deres behov. Norsk kunst installerer og monterer bilder på stedet.

Foto: Erling Okkenhaug

Ta kontakt på telefon : +47 90160070
Send e-post : max@norskkunst.no