Kunstformidler

Jeg er oppvokst i kunstnermiljø på Nesodden og jeg har utdannelse innen foto, video og webdesign. Jeg jobber som kunstformidler i norskkunst.no og formidler bilder til næringslivet og private hjem. Jeg tar gjerne et uforpliktende møte hos Dem for å planlegge riktig utsmykking for å tilfredsstille Deres behov. Norsk kunst installerer og monterer bilder på stedet.

Vennlig hilsen Max Mortensen

Ta kontakt på telefon : +47 90160070
Ta kontakt på E-Post : max@norskkunst.no

Kunstformidler

 

Jeg er oppvokst i kunstnermiljø på Nesodden og jeg har utdannelse innen foto, video og webdesign. Jeg jobber som kunstformidler i norskkunst.no og formidler bilder til næringslivet og private hjem. Jeg tar gjerne et uforpliktende møte hos Dem for å planlegge riktig utsmykking for å tilfredsstille Deres behov. Norsk kunst installerer og monterer bilder på stedet.

Ta kontakt på telefon : +47 90160070
Ta kontakt på E- Post : max@norskkunst.no